Café Top 100

Oordeel van de jury:
Hofsteenge zal voor altijd verbonden blijven met Harry Muskee, oftewel Cuby. De bekendste Nederlandse bluesmuzikant woonde ooit samen met zijn Blizzards een paar jaar in Grolloo en daarover doen nog volop smeuïge anekdotes de ronde in dit fraaie Drentse dorp

Café Top 100 2016 nr.28: Hofsteenge, Grolloo
Alweer een paar jaar is hij overleden, maar er zijn nog regelmatig bluesoptredens in het voormalige stamcafé van de muzikanten. Dit café is gevestigd in een fraai en fors pand. Voor de deur schone tafels die zijn voorzien van een bloemetje. Binnen is de uitstraling bruin en degelijk, met houten tafels en stoelen. Als we een biertje bestellen, wordt doorgevraagd naar welke smaak onze voorkeur uitgaat. Prima. Ook de witte wijn is heerlijk en uitgeschonken in een fraai glas.

 

 

 

 

Disclaimer

De informatie op deze website(s) wordt beschikbaar gesteld door Café Restaurant Hofsteenge. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze website zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Café Restaurant Hofsteenge is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie. Het is mogelijk dat via de internetsite(s) van Café Restaurant Hofsteenge toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Café Restaurant Hofsteenge kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Auteursrechten
Café Restaurant Hofsteenge behoudt zich het auteursrecht van de op deze website(s) vermelde teksten, beeldmerken, logo's en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is dan ook niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Café Restaurant Hofsteenge. Via de contact-link op de betreffende pagina kunt u contact opnemen voor nadere informatie over het gebruik van het materiaal.

Privacy
Café Restaurant Hofsteenge hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website(s). Café Restaurant Hofsteenge is vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van haar site. Echter, de informatie over bezoeken aan deze website (bijvoorbeeld IP adressen) worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische en statistische verwerkingen en zal nooit worden gebruikt als middel om individuele personen te identificeren.

Voor vragen over de website kunt u in contact treden met Café Restaurant Hofsteenge via ons contactformulier.

Wilt u direct telefonisch contact met Café Restaurant Hofsteenge, belt u dan met +31 (0) 592 50 12 26.

Adres

Café Logo Horeca
Restaurant
Hofsteenge Grolloo

Hoofdstraat 11
9444 PA Grolloo

T 0592 501226
F 0592 501472
E info@hofsteengegrolloo.nl

 

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
09:00 - 24:00
09:00 - 02:00
09:00 - 02:00
09:00 - 03:00
09:00 - 03:00
11:00 - 24:00